Top
Pripremite se za novu školsku godinu uz OLX.ba - OLX blog
fade
10007
post-template-default,single,single-post,postid-10007,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Pripremite se za novu školsku godinu uz OLX.ba

Kako se ljeto polako bliži kraju, vrijeme je da počnemo razmišljati o pripremama za novu školsku godinu. OLX.ba Back2School ponuda donosi vam posebne pogodnosti koje će vam olakšati pronalaženje i kupovinu svega što vam je potrebno za uspješan početak školske godine.

 

 

Napravite spisak potrebnih stvari

Prvi korak u svakoj pripremi je planiranje. Sastavite spisak svega što vam je potrebno za školu: udžbenici, ruksak, pernica, radni stol, sportska oprema itd. Kada imate sve na jednom mjestu, lakše ćete organizovati kupovinu i izbjeći zaboravljanje važnih stvari.

 

Za prodavce

Ako prodajete školski pribor, udžbenike ili bilo šta što je povezano sa školom, dodajte naziv “back2school” u naslov vaših oglasa. Na taj način, vaša ponuda će biti vidljivija, a kupci će lakše pronaći vaše proizvode.

 

 

 

Za kupce

Pretraživanjem naslova “back2school” na OLX.ba, lako možete pronaći sve proizvode koji su vam potrebni. Bez obzira na to da li tražite korištene ili nove stvari, OLX.ba nudi bogat izbor artikala po zasigurno povoljnijim cijenama.

 

 

 

Uporedite cijene i pronađite najbolje ponude

Jedna od najvećih prednosti pretraživanja na OLX.ba je mogućnost da uporedite cijene i pronađete najbolje ponude. Prije nego što se odlučite za kupovinu, pregledajte više oglasa kako biste bili sigurni da dobijate najviše za svoj novac. Na OLX.ba možete pronaći proizvode u različitim stanjima – od novih do korištenih, ali dobro očuvanih stvari – po povoljnijim cijenama nego u prodavnicama.

 

 

Poklonite školski pribor

Kao najveća online kupoprodajna platforma, pozivamo vas da se priključite ne samo kao kupci ili prodavci, već i kao darivaoci. Ako imate školski pribor koji vam više nije potreban, možete ga pokloniti kroz kategoriju “Poklanjam (darujem)” i tako pomoći nekome ko je u potrebi. Kako bi vaš poklon bio vidljiv svim korisicima, pri objavi oglasa u navedenoj kategoriji, u naslov upišite “back2school”.

 

 

 

Posjetite OLX.ba, unesite “back2school” u pretragu ili u naslov oglasa, i iskoristite ovu specijalnu priliku da nabavite sve što vam je potrebno za novu školsku godinu.

 

 

Belma
Nema komentara

Objavite komentar